K-Stove Kachels

K-Stove is het opkomende merk voor pelletkachels. De aanpak van K-Stove is uniek. Door de continue doorontwikkeling met kennis van hier, is er een topproduct ontstaan met topservice.

Modellen en maten K-Stove pelletkachels
De K-Stove pelletkachels zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vermogens. De kleinste, de Pluto is bijvoorbeeld perfect voor kleinere ruimtes als een caravan of chalet. De grotere kachels kunnen met gemak een grotere ruimte verwarmen.

K-Stove serviceniveau
De ontwikkeling van de K-Stove pelletkachels staat geen moment stil. Verbeteringen en opties uit het veld worden waar mogelijk direct doorgevoerd. Veel kan er nu niet meer verbeterd worden en dat vertaalt zich ook naar de kwaliteit van deze pelletkachels. De kwaliteit van K-Stove kachels is subliem, hierdoor zijn er weinig serviceaanvragen en heeft u al binnen 3 werkdagen een reactie op een serviceaanvraag.

Hoe branden K-Stove pelletkachels?
Een hot item bij pelletkachels is het geluidsniveau. Dat is bij de K-Stove pelletkachels goed onder controle. In onze grote showroom hebben we de K-Stove Pluto brandend opgesteld en kunt u met eigen ogen en oren ervaren hoe deze K-Stove pelletkachels functioneren.

Openingstijden
Ma t/m Di:Op afspraak, ook 's avonds
Woensdag:13:00 uur - 17:00 uur
Donderdag:13:00 uur - 17:00 uur
Vrijdag:13:00 uur - 17:00 uur
Zaterdag:09:00 uur - 16:00 uur
Zondag:Gesloten
Pellet Kachel Limburg
Team Pelletkachel Limburg

Boy Schreurs
Windmolenven 60
6081PK Haelen
Tel: 0031 4 75 594 249
Tel: 0031 6 19 924 017
Volg ons op Facebook!
Links
Bezoek andere mooie plaatsen in Limburg:
Het theepotten museum
Leuke camping in Limburg.
Camping de Rooëjbes
Voor zakelijke video producties
Span AudioVisuals