CV pelletkachels

Cv pelletkachels: milieuvriendelijk en kostenbesparend

Een meer en meer verantwoorde omgang met het milieu leidt tot een stijgende vraag naar alternatieve energiebronnen. Cv pelletkachels (ofwel pelletketels) zijn zo’n alternatief en kunnen rechtreeks op uw centrale verwarming worden aangesloten. Pelletkachels zijn zeer milieuvriendelijk en duurzaam. Bovendien kunt u met een cv pelletkachel flink besparen op uw energiekosten. Een pelletkachel kan prima dienen als hoofdverwarming. Maar ook als bijverwarming kunt u al veel kosten besparen. Ongeveer 80% van het jaar heeft u het gehele vermogen van uw gasketel niet nodig, dan is een cv pelletkachel met lager vermogen voldoende. Dit scheelt kosten in de aanschaf. Mocht de temperatuur zo ver dalen dat de pelletkachel te weinig vermogen afgeeft, verwarmt de cv gasketel het cv water na tot het de juiste temperatuur heeft.

Cv pelletkachel werking
Een pelletkachel is een kleine biomassaketel. De brandstof bestaat uit houtpellets: kleine korrels geperst afvalhout. Maar in veel van onze cv pelletkachels kunnen ook stukhout, kolen, haver of zelfs erwten en maïs worden gestookt. Belangrijkste voorwaarde is dat de brandstof een hoge verbrandingswaarde heeft. Aan de cv pelletkachel zit een pelletsilo. Vanuit hier worden de houtpellets naar de brander getransporteerd. Een ventilator en gloeiontsteking zorgen voor de ontsteking en verbranding van de houtpellets. De hitte die hierbij vrijkomt wordt gebruikt om het water te verwarmen dat via de cv leidingen naar uw radiatoren of vloerverwarming gaat. De toevoer van de houtpellets gaat volautomatisch, zodat u een constante warmte afgifte van uw cv pelletkachel in uw woning heeft.

Cv pelletkachels in diverse soorten en maten
Bij pelletkachel limburg kunt u terecht voor diverse soorten cv pelletkachels. Geavanceerde elektronica, gecombineerd met een zeer goede pelletbrander en een hightech warmtewisselaar garanderen u een lage CO² emissie en een hoog rendement, tot zelfs 96%. Hiermee behoren onze cv pelletkachels tot de meest milieuvriendelijke energiesystemen. Al onze cv pelletkachels hebben unieke eigenschappen. Afhankelijk van uw energiebehoefte is er veel keuze in vermogen en de grootte van de pelletsilo’s

Bekijk hieronder ons uitgebreide cv pelletkachel aanbod!

Alles van het merk: Tepor

Termo Serie

Compatta Serie

Polifuel Serie

Alles van het merk: Smartfire

Openingstijden
Ma t/m Di:Op afspraak, ook 's avonds
Woensdag:13:00 uur - 17:00 uur
Donderdag:13:00 uur - 17:00 uur
Vrijdag:13:00 uur - 17:00 uur
Zaterdag:09:00 uur - 16:00 uur
Zondag:Gesloten
Pellet Kachel Limburg
Team Pelletkachel Limburg

Boy Schreurs
Windmolenven 60
6081PK Haelen
Tel: 0031 4 75 594 249
Tel: 0031 6 19 924 017
Volg ons op Facebook!
Links
Bezoek andere mooie plaatsen in Limburg:
Het theepotten museum
Leuke camping in Limburg.
Camping de Rooëjbes
Voor zakelijke video producties
Span AudioVisuals